fbpx

FOTO a VIDEO: Známa česká speváčka mala autonehodu. Fanúšikom poslala odkaz zo sanitky

Slávna speváčka zverejnila fotografiu po autonehode. Zdroj: Instagram/terezakerndlova

Speváčka Tereza Kerndlová a jej manžel mali autonehodu. Na mieste museli zasahovať záchranári. Speváčka na sociálnych sieťach priznala, že išlo o život, pričom zverejnila hrozivé zábery na sociálnej sieti.

Tereza Kerndlová všetkých vydesila snímkou v záchranke. Na sociálnych sieťach sa zverila, že mala autonehodu. „Momentálne som v Čechách, kde usilovne pracujem na dokončení svojho šiesteho štúdiového albumu, a jeden takýto pracovný prejazd nás takmer stál život,“ uviedla speváčka podľa tn.cz.

Vyviazli bez vážnych zranení

Napriek tomu, že pre nich musela prísť záchranka, vyviazli bez vážnych zranení. „Vďaka bezpečnému vozidlu sme s mojím manželom vyviazli len s pomliaždeninami a zablokovanou chrbticou,“ uviedla Kerndlová.

Ako píše blesk.cz, speváčka na sociálnej sieti zdieľala aj video. „Jeden náraz zozadu, keď sme stáli na konci kolóny, a štyri bočné airbagy boli vonku. Dávajte na seba preto všetci veľký pozor,“ varovala svojich sledujúcich.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Tereza Kerndlova (@terezakerndlova)

„Krátko po pol siedmej došlo pri Lipovke k dopravnej nehode dvoch osobných vozidiel. Fabia nedobrzdila do kolóny a nabúrala do volva pred sebou. Dve ľahko zranené osoby prevážali záchranári,“ informoval hovorca polície David Chaloupka.

„My sme na miesto vyslali lekársku posádku v starostlivosti sme mali dvoch pacientov, išlo o ženu stredného veku. Bola pri vedomí a po ošetrení sme ju previezli do blanenskej nemocnice. Druhým pasažierom bol muž v strednom veku, ktorého sme taktiež s ľahkým zranením previezli. do rovnakej nemocnice,“ doplnila hovorkyňa záchrannej služby Juhomoravského kraja Michaela Bothová.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie