fbpx

Šokujúci dôvod taxikára v Košiciach: Z auta vyhodil zraneného chlapca po operácii

Taxík v Košiciach. Zdroj: FACEBOOK/Peter Sovák

V obrovskom šoku zostal Košičan Peter, keď mu jeho syn vyrozprával nepríjemný zážitok v taxíku so šoférom. S čerstvo operovanou nohou ho odmietol doviesť až na vopred zaplatenú ulicu. Dôvodom malo byť údajne to, že sa mu nechcelo stáť v zápche. Informuje o tom portál kosice.zoznam.sk.

Petra to tak rozčúlilo, že sa o nepríjemnú skúsenosť podelil na sociálnej sieti. So synom bola vtedy ešte jeho mama a priateľka, keďže nohu mal zasadrovanú a barle ešte neobdržal. Do nemocnice si preto privolali taxík, ktorý ich mal odviezť až na Rovníkovú ulicu v mestskej časti Nad Jazerom.

Za približne polovicou cesty však vodič z ničoho nič zastavil pri čerpacej stanici na Levočskej ulici. Tam ich vysadil so slovami, „za 5,60 eur ďalej nejdem, lebo je zápcha”. O to väčšia drzosť z jeho strany prišla po tom, keď sa ho opýtali, ako sa majú so synom, ktorý je očividne po ťažkom zranení a ošetrení, dostať domov. Jeho odpoveď bola „električkou“.

„A samozrejme, že suma, čo bola cez aplikáciu vyplatená, tá mu ostala celá. Tak dúfam, že takýto h****i už nebudú na taxíkoch jazdiť a prídu o licencie. Takýto taxikári nemajú nič so službou ľuďom,” napísal nahnevaný Peter.

Taxikár je vraj známy

Pod príspevkom sa takmer okamžite spustila vlna kritiky. „Tak to je pekné chrapúnstvo. Treba mu napísať ,dobré’ recenzie, aby už nemal koho voziť,” napísala Janka. „Treba sa sťažovať priamo na Bolt. Ešte dobre, že vás nevysadil na začiatku sídliska, zmrd jeden. Tak za vreckové mu zápcha nevadí?“ píše ďalšia komentujúca.

Podľa niektorých komentujúcich je tento taxikár „známa firma“ a nielenže jazdí ako vodič známeho prepravcu, dokonca má mať aj vlastnú taxislužbu.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie