fbpx

V Žiline na železničnej stanici nahlásil anonym bombu. Hrozba sa nepotvrdila

Na snímke policajní pyrotechnici pri prehliadke na železničnej stanici v Žiline. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Žilinský kraj

V nedeľu (5. 5.) vo večerných hodinách policajní pyrotechnici preverovali oznámenie o uloženej bombe na železničnej stanici v Žiline. Vykonané prehliadky skončili s negatívnym výsledkom. Informovala o tom polícia na sociálnej sieti.

Neznáma osoba mala údajne telefonicky nahlásiť operátorke Železničnej spoločnosti Slovensko uloženie bomby.

„Policajti železničnú stanicu evakuovali a vykonali všetky potrebné opatrenia. Policajní pyrotechnici so psami špecialistami na vyhľadávanie výbušnín vykonali pyrotechnické prehliadky vo všetkých príslušných priestoroch železničnej stanice, vo vypravených, ako aj v odstavených vlakových súpravách s negatívnym výsledkom,“ priblížila polícia.

Doplnila, že vyšetrovateľka Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline začala vo veci trestné stíhanie pre trestný čin šírenia poplašnej správy. „Policajti vyhodnocujú všetky informácie smerom k osobe volajúceho a k motívu jeho konania,“ dodala krajská policajná hovorkyňa.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie