fbpx

Chystá sa nová plavba naháčov do Karibiku. Povinný bude uterák pod zadok

Na snímke výletná loď Norwegian Pearl. Zdroj: X/Impractical Jokers & Eric Andre G

Cestovná kancelária Bare Necessities, ktorá organizuje nudistické plavby, začne budúci rok prevádzkovať plavbu z Miami do Karibiku. Turisti navštívia destinácie ako Bahamy, Portoriko a Svätý Martin. Podľa agentúry má ísť o zážitok, ktorý sa dá zažiť len raz za život, upozornila CNN.

„Je nám potešením umožniť vám luxus rozhodnúť sa, čo si NEobliecť,“ uviedla spoločnosť Bare Necessities.

Jedenásťdňová výletná loď Norwegian Pearl sa začne plaviť vo februári 2025. Ceny sa pohybujú od 2 000 USD (viac ako 1 800 eur) na osobu do 33 155 USD (takmer 31-tisíc eur) na osobu. Loď má kapacitu na 2 300 cestujúcich.

Norwegian Pearl začne svoju plavbu 3. februára v Miami a do Miami sa vráti 14. februára. Nie je to zďaleka prvá plavba spoločnosti. Agentúra Bare Necessities od svojho založenia v roku 1990 absolvovala viac ako sedemdesiat nahých plavieb.

„Už viac ako tri desaťročia sa snažíme prelomiť bariéry proti spoločenskej nahote a dosiahnuť, aby dovolenka, na ktorej si ľudia môžu vybrať, či chcú byť oblečení alebo nie, bola prijateľná pre každého. Presadzujeme presvedčenie, že sexualita nie je stavom vyzlečenia, ale skôr stavom mysle,“ uvádza spoločnosť na svojej webovej stránke.

Na lodi platí niekoľko pravidiel

Hoci ide o nudistickú plavbu, cestujúci musia dodržiavať niekoľko pravidiel. Spoločnosť na svojej webovej stránke informuje napríklad o tom, že pri návšteve jedálne musíte byť oblečení a župany nie sú povolené.

(Článok pokračuje na ďalšej strane)

1 2
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie