fbpx

No, nekúpte si ho. V Amsterdame ponúkajú parkovacie miesto za pol milióna eur

Parkovisko sa nachádza v podzemnej garáži v známej amsterdamskej múzejnej štvrti. Zdroj: X/GH,Funda

Nie je to výhodná ponuka? Realitný portál v Holandsku ponúka na predaj parkovacie miesto v centre Amsterdamu za 495-tisíc eur. A to za osemnásť metrov štvorcových v „najlepšej lokalite“.

Realitný portál Funda ponúka parkovacie miesto v podzemnej garáži v oblasti Vondelpark v známej múzejnej štvrti, informuje denník Bild a ďalšie internetové médiá.

Podľa ponuky realitného agenta Joela Heuleho sa parkovacie miesto nachádza v uzavretom komplexe „na najznámejšej nákupnej ulici v Holandsku“. Parkovacie miesto sa nachádza aj v blízkosti slávnych múzeí Van Gogh a Rijksmuseum.

Na prípad ako prvá upozornila holandská komerčná televízia RTL Nieuws, ktorá ho označila za „najdrahšie parkovacie miesto v krajine“.

Podľa portálu Finance.Yahoo táto reklama láka ľudí do uzavretého priestoru a samotné miesto je „vhodné pre širšie autá“. Je tu tiež dostatok priestoru pre vodičov a ostatných cestujúcich na nastupovanie a vystupovanie.

Samotný sprostredkovateľ si nemyslí, že cena prenájmu je príliš vysoká. „Je to riešenie parkovania pre ľudí v okolí,“ hovorí.

Podľa portálu Finance.Yahoo čelí Holandsko akútnemu nedostatku domov a bytov. Napriek tomu bola priemerná cena domu v Holandsku v minulom roku 430 000 eur.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie