fbpx

Na internáte v Piešťanoch našli mŕtveho tínedžera. Zomrieť mal po užití extázy (aktualizované)

Ilustračné foto. Zdroj: FOTO TASR/Dano Veselský, FACEBOOK/Školský internát pri SPŠE Piešťany

V Piešťanoch na jednom z internátov našli mŕtveho 17-ročného chlapca. Internát patrí piešťanskej strednej škole. TV JOJ informovala, že dôvodom je pravdepodobne droga.

K mladíkovi bola privolaná polícia aj RLP. Podľa informácií TV JOJ mal 17-ročný Janko zomrieť po užití extázy.

„Na základe volania na tiesňovú linku vyslalo Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci k mladistvému pacientovi, ktorý stratil vedomie a nedýchal. Operátor tiesňovej linky okamžite zahájil telefonickú asistovanú neodkladnú resuscitáciu až do príjazdu posádky na adresu. Napriek snahe záchranárov sa im muža nepodarilo oživiť a lekár musel konštatovať úmrtie,“ informovala Petra Klimešová, hovorkyňa OS ZZS SR.

Polícia to už vyšetruje

Polícia vyšetruje ako nastala smrť u 17-ročného študenta, informuje o tom na sociálnej sieti. Policajti boli včera, v skorých ranných hodinách kontaktovaní záchranármi na linku 158, ktorí si vyžiadali ich asistenciu. Podľa trnavskej krajskej policajnej hovorkyne Márie Linkešovej k tomu prišlo z doposiaľ presne nezistených príčin, pravdepodobne po intoxikácii organizmu.

„Asistenciu polície si vyžiadali privolaní záchranári,“ uviedla. Poverený policajt nariadil vykonať súdno-znaleckú pitvu, ktorá určí presné príčiny a okolnosti úmrtia. „Vo veci začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia,“ doplnila. Vzhľadom na okolnosti celého prípadu zatiaľ nie je podľa hovorkyne možné poskytnúť bližšie informácie.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie