fbpx

Kuriózny príbeh stratenej mačky. Rodina ju omylom poslala balíkom cez pol krajiny

Na snímke mačka, ktorú rodina omylom poslala balíkom, a majiteľka po ich opätovnom stretnutí. Zdroj: Facebook/Sarah Boyles, Freelance Journalist ll

Rodina v USA sa opäť stretla so svojou mačkou po tom, čo ju omylom poslali stovky kilometrov do Kalifornie spolu s vratným balíkom. Informoval o tom portál BBC.

Galeana zmizla zo svojho domova v Utahu začiatkom tohto mesiaca, čo vyvolalo rozsiahle pátranie po milovanej nezvestnej mačičke. Zachránil ju pracovník spoločnosti Amazon takmer týždeň po tom, ako nepozorovane skočila do jedného z rodinných balíkov.

Mačka bola v dobrom zdravotnom stave napriek tomu, že niekoľko dní nemala jedlo ani vodu. „Galeana miluje škatule, je to jednoducho súčasť jej osobnosti,“ povedala Carrie Clarková, majiteľka mačky.

Mačku nakoniec z veľkej škatule, v ktorej sa nachádzali aj páry pracovných topánok s oceľovou špičkou, zachránil pracovník spoločnosti Amazon, ktorý ju vzal k veterinárovi. Tam bol naskenovaný mikročip a objavili sa kontaktné údaje pani Clarkovej. Veterinár jej potom zavolal a vysvetlil, čo sa stalo.

Pani Clarková to opísala ako „najúžasnejšiu, najšialenejšiu správu na celom svete“. „Najprv som veterinárke neverila a myslela som si, že je to žart,“ dodala. Pani Clarková a jej manžel potom leteli viac ako 1 000 míľ (vyše 1 500 km) do Kalifornie, aby získali späť svojho domáceho miláčika. „Bolo to úžasné stretnutie! Galena sa okamžite prestala triasť a uvoľnila sa mi v náručí, keď som ju mohla opäť držať.“

Našťastie pre mačku bol jeden zo švov škatule otvorený, takže mala vzduch na dýchanie, a poveternostné podmienky znamenali, že nezmrzla ani sa neprehriala.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie