fbpx

Tragická nehoda: Motorkár sa zrazil s dvoma vozidlami. Zraneniam na mieste podľahol

Snímka z miesta nehody. Zdroj: X/@hzsmsk

V Ostrave v nedeľu (28. 4.) na ulici Rudná blízko križovatky s ulicou Vratimovskou sa zrazil motorkár s dvoma vozidlami. Zrážku neprežil. Informuje o tom češký portál iDnes.cz.

Tragická nehoda sa stala ráno okolo 9.30 hod. Na miesto okamžite dorazili všetky zložky integrovaného záchranného systému.

„Podľa doteraz zistených informácií mal motocyklista ísť po ulici Rudné v smere na Havířov. Z nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa stretol s nákladným vozidlom. Motocykel bol nárazom vymrštený a došlo následne k stretu s osobným vozidlom. Obe vozidlá išli teda smerom do Ostravy,“ uviedla hovorkyňa moravskosliezskej polície Soňa Štetínská.

Na mieste zomrel

Motorkár na mieste zomrel. „Vykonané dychové skúšky u vodičov oboch vozidiel boli s negatívnym výsledkom,“ dodala Štetínska.

Cesta bola po 13.00 hod. sprevádzkovaná v oboch smeroch bez obmedzenia. „Skôr tomu tak nemohlo pre zaistenie bezpečnosti cestnej premávky byť, policajti smerovali vodičov na obchádzkové trasy,“ dodala hovorkyňa.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie