fbpx

Obyčajná káva z automatu ju takmer stála život. Žena skončila na jednotke intenzívnej starostlivosti

Ilustračná snímka. Zdroj: FREEPIK/freepik

Káva z automatu sa pre 21-ročnú ženu zmenila na boj o život. Dotyčná skončila v anafylaktickom šoku po tom, čo si na letisku na Malorke dala obľúbený nápoj z automatu. Ten bol však plný hmyzu.

Pracovníčka aerolinky na letisku Palma de Mallorca chcela dopriať kávu. Spoločne s kolagemi zašla preto k automatu. Keď však začala piť, zdalo sa jej, že nápoj chutí veľmi divne, píše portál Ultima Hora.

V káve začala viac miešať lyžičkou a úplne sa zhrozila. V nápoji totiž objavila veľké množstvo drobného hmyzu. Len krátko nato potom upadla do anafylaktického šoku. Opuchla jej tvár a hrdlo sa zovrelo tak, že nemohla ani dýchať. „Na koži sa jej tiež vytvorili opuchy,“ uviedol portál Mirror. Spolupracovníci preto okamžite zavolali záchranárov.

Zdravotníci žene podali adrenalín spolu s ďalšími liekmi a následne ju previezli do nemocnice. Na jednotke intenzívnej starostlivosti strávila dlhých 36 hodín.

Jej rodina už podala sťažnosť na letisko a udalosť nahlásila polícii kvôli možnému ublíženiu na zdraví. Blízki sú presvedčení, že letiskový personál automat na kávu zle udržiaval. Ten potom nespĺňal základné hygienické normy a usídlil sa v ňom hmyz.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie