fbpx

V Rodine Ozzyho Osbournea sa strielalo. Jeho syn postrelil vlastnú sestru, prezradili detaily

Podcast slávnej rodiny sa stáva stále viac obľúbeným. Zdroj: X/OK! Magazine

Rodina slávneho speváka Ozzyho Osbournea sa v týchto mesiacoch venuje podcastu The Osbournes, v ktorom sa objavujú všetci členovia slávnej famílie. V poslednej epizóde sa vrátili k dráme, pri ktorej v detstve postrelil hudobníkov syn 38-ročný Jack svoju 39-ročnú sestru Kelly a tá takmer prišla o život.

Podcast slávnej rodiny sa stáva stále viac obľúbeným. Fanúšikom v ňom totiž prezrádzajú viaceré rodinné tajomstvá a zážitky z ich životov. Perlami dokonca prispieva aj legendárny Ozzy Osbourne.

Nepríjemný zážitok

V poslednej epizóde sa rodina vrátila k hroznej nehode z minulosti, pri ktorej takmer prišla o život Osbourneova dcéra Kelly. Tá bola obeťou svojho brata Jacka, ktorý ju nešťastnou náhodou postrelil do hrude vzduchovou zbraňou.

V krátkej ukážke podcastu, ktorú Kelly zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram, o celej situácii debatovala so svojou rodinou. Ako poznamenala, pri tomto incidente mohla aj zomrieť. Brat ju našťastie trafil len do nohy.

„Trafilo ma to do nohy a vyletelo druhou stranou. Bolo to, akoby mi niekto strčil do nohy horúci kutáč,“ povedala Kelly. To však nebolo to najbolestivejšie. „Keď sme prišli do nemocnice, tak im nefungoval röntgen. Aby sa uistili, že tam nezostali žiadne úlomky, tak obmotali nejakú tyč gázou, namočili to do jódu a prešli mi cez tú ranu,“ opísala nepríjemný zážitok.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Kelly Osbourne (@kellyosbourne)

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie