fbpx

Juventus odmietol 50-miliónovú ponuku Bayernu Mníchov za Vlahoviča

WA 36 archív Sevilla - Na archívnej snímke z 18. mája 2023 futbalista Juventusu Turín Dušan Vlahoviè gestikuluje poèas odvetného semifinálového zápasu Európskej ligy FC Sevilla - Juventus Turín v Seville. Nemecký futbalový klub FC Bayern Mníchov má pod¾a talianskych médií záujem o srbského útoèníka Dušana Vlahovièa z Juventusu. Bavori už mali posla Turínèanom prvú ponuku v hodnote 50 miliónov eur, ktorú najúspešnejší taliansky klub rýchlo odmietol. FOTO TASR/AP Juventus' Dusan Vlahovic gestures during the Europa League semifinal second leg soccer match between Sevilla and Juventus, at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Thursday, May 18, 2023. (AP Photo/Jose Breton)
Zdroj foto: TASR

Nemecký futbalový klub FC Bayern Mníchov má podľa talianskych médií záujem o srbského útočníka Dušana Vlahoviča z Juventusu. Bavori už mali poslať Turínčanom prvú ponuku v hodnote 50 miliónov eur, ktorú najúspešnejší taliansky klub rýchlo odmietol.

Dvadsaťtriročný Srb posilnil „starú dámu“ v januári minulého roka, keď prišiel za takmer 82 miliónov eur z Fiorentiny. Podľa agentúry DPA očakáva Juventus oveľa lepšiu ponuku, aby o predaji Vlahoviča vôbec rokoval. V prebiehajúcom ročníku Serie A je s desiatimi gólmi najlepším strelcom tímu.

Bayern síce obhájil titul v nemeckej Bundeslige, v pohárovej Európe však vyhorel. Práve Vlahovič by mohol byť náhradou za citeľnú stratu poľského kanoniera Roberta Lewandowského, ktorý uplynulé leto zamieril do FC Barcelona.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie