fbpx

FOTO: Andrej Danko zametá Dúbravku. Šoférovať nemôže dva roky, zaplatí takmer tisícovú pokutu

Andrej Danko dodržal svoj sľub a dnes zametá Dúbravku. Zdroj: reprofoto/Pravda

Andrej Danko splnil sľub a dnes sa chopil metly, uviedli Aktuality. Po zdemolovaní semaforu podpredseda parlamentu Andrej Danko (SNS) verejne sľúbil, že mestskú časť poupratuje. Termín je dnes, 26. apríla, a tak dnes zametá Dúbravku.

„Sľub dodržím a prijímam výzvu. V apríli prídem pomôcť zametať Dúbravku,“ vyhlásil Andrej Danko. Za semafor uhradil aj škodu

Podľa informácií TV JOJ nemôže Andrej Danko dva roky šoférovať a dostal pokutu vo výške takmer tisíc eur. „Chcem tu byť doobeda. Žiadnej práce sa nebojím a som tu rád,“ vyjadril sa pri zametaní Dúbravky.

Ku kolízii došlo v noci z 11. na 12. januára. Šéf národniarov narazil autom do semafora a z miesta následne odišiel domov. Ako neskôr vysvetlil, musel si ísť ošetriť zranenie. Mal si vyraziť zub.

Policajti museli následne dlhoročného politika sami dohľadať u neho doma. Na Danka sa práve za jeho „útek“ z miesta činu strhla vlna kritiky. Mnohým prekážalo napríklad aj to, že fúkať mu policajti dali až po 15-tich hodinách. Podpredseda parlamentu sa tak začal kajať a sľuboval, že je pripravený všetko si odpracovať. „Budem zametať Dúbravku od rána do večera,“ tvrdil tri dni od nehody.

Video z januárovej nehody nebolo dodnes zverejnené. „Ak je správne konanie ukončené, vyzývam aj týmto kompetentných, aby to urobili a navždy ukončili traumu, ktorú to spôsobilo spoločnosti,“ vyhlásil na tlačovej besede minister vnútra Šutaj Eštok.

(Galéria pokračuje na ďalšej strane)

1 2 3
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie