fbpx

Polícia pátra po 14-ročnej Liliane. Nevideli ste ju?

Aktuálna správa. Zdroj: istream.sk

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline vyhlásilo pátranie po maloletej Liliane. Naposledy ju videli, ako nastúpila do mestskej hromadnej dopravy, no domov už neprišla.

14-ročná Liliana Sabová pochádza zo Žiliny. Nezvestná je od stredy 25. apríla. Kde sa momentálne nachádza či pohybuje je neznáme. „Menovaná je nezvestná od dňa 25.04.2024, kedy na ulici Okružnej v Žiline nastúpila do MHD smer Žilina – Hájik, pričom sa domov nevrátila,“ uviedla polícia.

Popis osoby

  • vysoká 165 cm, štíhlej postavy, vlasy dlhé špinavý blond, hnedé oči
  • čierne nohavice, čierna mikina, tmavá bunda s nápisom RECER, biele topánky zn. Adidas, čierny ruksak zn. Nike.

„Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestnej. Do súčasnej doby sa ju však nepodarilo vypátrať,“ dodala polícia.

Ak ste nezvestnú osobu videli alebo máte informácie o jej pohybe, oznámte to na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke Policajného zboru.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie