fbpx

VIDEO: Petržalskí policajti oživovali muža v bezvedomí. O jeho život bojovali dlhé minúty

Na snímke záchrana muža strážcami zákona. Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Policajti z Obvodného oddelenia PZ Bratislava Petržalka – sever doslova zachránili život. Na Farského ulici zbadali dve vozidlá, ktorých vodiči boli účastníkmi nehody. Jeden z nich však ležal v bezvedomí na zemi. Strážcovia zákona tak neváhali ani sekundu.

Policajti si pri vozidle všimli ležiaceho muža, ktorý stratil vedomie. Ihneď ho dostali do stabilizovanej polohy, čím mu spriechodnili aj dýchacie cesty. Keď však muž na hlasné oslovenie nereagoval, zistili, že muž nedýcha. Okamžite začali s resuscitáciou.

Po nejakom čase mužovi opäť začalo biť srdce a začal dýchať, netrvalo to však dlho. Aj napriek snahe opäť prestal dýchať, a tak strážcovia zákona pokračovali s resuscitáciou až do príchodu záchranky. Tí zomierajúceho muža napojili naaautomatickú masáž srdca, vďaka ktorej sa následne prebral a previezli ho tak do jednej z bratislavských nemocníc.

Upozorňujeme, že nasledovné video nemusí byť vhodné pre slabé či citlivejšie povahy:

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie