fbpx

Do mladíka v plnej rýchlosti napálilo auto. Neuveríte, čo predvádzal na ceste

Snímka z miesta nehody. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Bratislavský kraj

Desivá nehoda sa stala včera v noci medzi Stupavou a obcou Lozorno. Pri miestnej benzínovej pumpe zrazilo auto mladého muža, ktorý podľa svedkov tancoval na ceste.

Dopravní policajti Okresného riaditeľstva PZ v Malackách boli včera 24.04.2024 krátko po 22.00 hod vyslaní na štátnu cestu I/2 medzi mestom Stupava a obcou Lozorno k dopravnej nehode chodca s motorovým vozidlom. Moment, v ktorom auto zrazí mladého muža, dokonca svedkovia mali natočiť na video.

“Podľa doposiaľ zistených informácií mali dvaja poľskí neosvetlení chodci oblečení v maskáčových šatách putovať na územie Českej republiky. Počas toho ako jeden z nich tancoval v jazdnom pruhu cestnej komunikácie došlo k jeho stretu s motorovým vozidlom,” uvádzajú bratislavskí krajskí policajti.

Následkom zrážky chodec utrpel zranenia, s ktorými bol prevezený do jednej z bratislavských nemocníc.“Presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody sú v štádiu vyšetrovania,” dodávajú.

Polícia zdôraznila, že v tmavom odeve sú chodci spozorovaní z 18 metrov, s reflexnými prvkami z diaľky 200 metrov. Povinnosť používania reflexných prvkov pritom ukladá i zákon o cestnej premávke. Odev v oranžovej alebo žltej farbe podľa policajtov síce viditeľnosť zvyšuje, ale nie je dostatočnou adekvátnou náhradou reflexného prvku.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie