fbpx

Pri Šali došlo k tragickej nehode. Na mieste prišli o život tri osoby (aktualizované)

Snímka z miesta tragédie. Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj

V Hornej Kráľovej pri Šali došlo k tragickej nehode. Narazili do seba dve osobné vozidlá. Na mieste zasahujú záchranné zložky aj záchranársky vrtuľník.

Tragická nehoda sa stala dnes (23. 4.) poobede v obci Horná Kráľová v okrese Šaľa v Nitrianskom samosprávnom kraji, Aktuálne pri nehode zasahujú všetky záchranné zložky. Na miesto sa dostavil aj záchranársky vrtuľník.

V jednom aute sa nachádzal pravdepodobne manželský pár vo veku približne 70 rokov. V druhom aute sedel 40-ročný vodič, píšu tvnoviny.sk.

„Z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k čelnej zrážke dvoch vozidiel Kia Sportage a Opel Corsa. Pri dopravnej nehode žiaľ tri osoby utrpeli zranenia nezlučiteľné so životom. Cesta je momentálne z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody uzavretá. Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina sú predmetom vyšetrovania šalianskej polície,“ uviedla policajná hovorkyňa pre topky.sk.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie