fbpx

Ďalší kuriózny prípad polície. Muž neďaleko Holíča mieril cez puškohľad na okoloidúce autá

Snímka útočnej pušky. Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj

Policajti z Holíča riešia kuriózny prípad. V nedeľu podvečer (21. 4.) sa na hlavnom ťahu medzi mestom Holíč a hraničným priechodom s Českou republikou odohrala nezvyčajná udalosť. Muž z Českej republiky začal puškou mieriť na okoloidúce autá.

Políciu o nebezpečnom konaní 46-ročného muža informovali vystrašení cestujúci z troch osobných áut. Policajti po príchode na miesti zistili, že muž kráča po ľavej krajnici smerom na Hodonín, pričom cez puškohľad sledoval posádky áut, informuje portál trnavak.sk.

Muža obmedzili na slobode

Policajti muža rýchlo obmedzili na jeho osobnej slobode a eskortovali ho na policajné oddelenie.„Policajti dlhú airsoftovú strelnú zbraň zaistili a aj keď v tomto prípade nešlo o „skutočnú“ pušku, muž sa svojím konaním dopustil trestného činu,“ uviedla polícia v príspevku na sociálnej sieti.

„Poverený policajt cudzinca obvinil z prečinu nebezpečného vyhrážania. Vzhľadom k tomu, že skutok spáchal so zbraňou, môže mu v zmysle zákona hroziť až 3 ročné väzenie. V rámci tzv. superrýchleho konania sa už onedlho postaví pred sudcu. Dovtedy zostáva v policajnej cele,“ informuje ďalej polícia.

Tento incident poukazuje na dôležitosť dodržiavania bezpečnostných pravidiel a opatrnosti, najmä pri manipulácii so zbraňami, aj keď ide len o hračku či model.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie