fbpx

Máte toho slovenského operátora? Hlási výpadky služieb, trvať budú celé hodiny

Ilustračná fotografia. Zdroj: pixabay.com

Jeden z obľúbených operátorov na Slovensku ohlásil výpadok služieb. Vieme, kde môžete mať problémy s internetom a televíziou. 

Operátor Orange ohlásil na svojom webe, že ho čaká výpadok služieb na konkrétnych miestach Slovenska. Spoločnosť Slovak Telekom má totiž naplánované práce, ktoré ovplyvnia aj služby Orangeu.

„Vážení zákazníci, dovoľujeme si vás informovať o plánovaných prácach na strane spoločnosti Slovak Telekom, a.s., ktoré sa uskutočnia v nasledujúcich dňoch a môžu mať dosah na službu Orange Doma (internet, televízia),“ informoval operátor.

Výpadky sa začali už včera, v pondelok 22. apríla, a pokračovať budú do stredy 24. apríla. Dnes možno problémy s internetom a televíziou očakávať v Horovciach, zajtra v Horných Orešanoch a Stankovanoch či Slovenskej Ľupči.

Kde a kedy treba s výpadkom počítať?

  • 23. 4. 2024 v čase medzi 8.30 – 18.30 h – Horovce
  • 24. 4. 2024 v čase medzi 9.00 – 13.30 h – Horné Orešany
  • 24. 4. 2024 v čase medzi 9.30 – 15.30 h – Stankovany, Slovenská Ľupča

 

Orange sa za komplikácie ospravedlňuje. „Za prípadné komplikácie sa vám ospravedlňujeme a ďakujeme za pochopenie. V prípade, že vám po ukončení plánovaných prác nefungujú služby, reštartujte, prosím, vaše zariadenia.“

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie