fbpx

Hrozný prípad: Muž brutálne znásilnil ženu v jej byte. Všetko si natočil na mobil

Ilustračné foto. Zdroj: FACEBOOK/Policie České republiky, FREEPIK

V Česku došlo v byte 26-ročnej ženy k mimoriadne brutálnemu znásilneniu. 35-ročný Jan K. si podľa rozsudku znásilnenie natáčal na mobil obete, s ktorou si dokonca urobil aj selfie. To následne poslal jej bývalému priateľovi.

Celé sa to odohralo v decembri 2022. Za brutálne znásilnenie mladej ženy ho súd v pondelok poslal na 7,5 roka do väzenia a tiež ho uznal vinným z prečinu neoprávneného prístupu k nosiču informácií. Proti verdiktu sa muž na mieste odvolal.

Informujú o tom novinky.cz. K násilnému incidentu došlo predvlani v decembri v byte 26-ročnej ženy, kam za ňou muž prišiel na návštevu. Ako uviedla štátna zástupkyňa, muž poškodenú pri lúčení objal a následne zatlačil do obývacej izby, kde ju zvalil na posteľ a pokúsiť sa zviazať lepiacou páskou.

„Keď sa žena bránila a prosila, aby prestal, chytil ju pod krkom a začal dusiť do doby, než začala upadať do bezvedomia a prestala sa brániť,“ uviedla.

Následne ju podľa obžaloby zviazal, zakľakol a začal masturbovať, pričom si ju natáčal na mobilný telefón. 

„Poškodenú chytil za vlasy a zdvihol hlavu tak, aby sa pozerala do kamery telefónu. Pritom sa jej snažil vložiť svoj úd do úst a konečníka. Potom obžalovaný vytiahol z nohavíc opasok a ženu začal mlátiť cez stehná a zadok,“ popisovala ďalej žalobkyňa.

Potom vzal metlu, pričom na jej konce priviazal nohy poškodenej a začal ju znova biť opaskom. Následne sa s ňou odfotil a fotografiu poslal jej priateľovi. Žena skončila v starostlivosti psychiatrov.

(Článok pokračuje na ďalšej strane)

1 2
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie