fbpx

Bizarný biznis plán: Štvornásobná matka nemohla uživiť rodinu, preto si našla sponzorov

Nina Petersonová. Zdroj: Facebook/Nina Peterson the Fairy GodMuva

Nina Petersonová z Floridy prišla pred pár rokmi o manžela a rozhodovala sa, čo bude robiť, aby uživila deti. Napadlo jej, že by sa mohla premeniť na sexi ikonu, ktorú by finančne podporovali muži. V súčasnosti pomáha ženám po celom svete nájsť vhodných „sponzorov“.

Nina si po rokoch si splnila všetky sny vrátane dokonalého tela. „Chcela som vyzerať lepšie a dopriať si krásne veľké prsia. Nemala som na to po smrti manžela financie a prioritou boli moje deti. Kamarát mi vtedy navrhol, že by som si mohla nájsť sugar daddyho a nechávať si od neho platiť. Najskôr mi to prišlo šialené, ale nie je na tom nič zlé,“ hovorí pre Daily Mail.

Plastiky boli potrebné

Za plastiky minuli jej sponzori v prepočte vyše 791 180 eur. Každá plastika vraj bola podľa Niny potrebná, pretože si podľa svojich slov musela dať po štyroch deťoch telo do poriadku. „Môj prvý sponzor bol z Anglicka, takže sme mali vzťah na diaľku. Nevideli sme sa naživo, ale obom nám to takto vyhovovalo,“ pokračovala. Dostávala od neho v prepočte 4000 eur mesačne a stačilo jej to na chod domácnosti aj pravidelnú kozmetiku. Nie však na plastické operácie, píše portál iDnes.cz.

Veľký dom a exotické dovolenky

„Než som sa odhodlala k tomu byť sugar baby, mala som tri zamestnania a aj tak mi to nestačilo. Viem, že moja práca je pre mnohých neakceptovateľná. Nechápu, že to robím. Ale som mama štyroch detí,“ hovorí ďalej. „Sponzori“ platia aj štúdium všetkým jej deťom a kupujú jej drahé autá aj kabelky a iné doplnky. Za ušetrené peniaze mohla pre rodinu kúpiť veľký dom a dopraje im dovolenky v exotických krajinách.

„Rovnaký luxus si zaslúži každá žena, preto pomáham všetkým, ktoré do toho chcú ísť. Poskytujem im poradenstvo a dávam dobré tipy. Už to robím niekoľko rokov, takže viem všetko, čo treba,“ doplnila. Nič ale nerobí zadarmo, takže aj jej poradenstvo si necháva dobre zaplatiť.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie