fbpx

Tragédia v USA: Vodička vošla na narodeninovú párty. Usmrtila dve deti, 15 ľudí zranila

Ilustračná fotografia Zdroj: X/@rawsalerts

Dve deti, súrodenci vo veku osem a päť rokov, zahynuli, keď v sobotu pravdepodobne opitá šoférka vošla medzi účastníkmi narodeninovej oslavy v štáte Michigan na severe Spojených štátov. Ďalších 15 ľudí bolo zranených, niektorí vážne, informoval podľa agentúry AP miestny šerif.

Narodeninová oslava sa konala v lodnom klube Swan Creek Boat Club v obci Berlin Township, zhruba 50 kilometrov južne od Detroitu. Obeťami sú osemročné dievča a jej päťročný brat, informoval o tragédii portál idnes.cz.

Šesťdesiatšesťročná žena v sobotu popoludní vošla asi 7,5 metra hlboko do budovy klubu, uviedol miestny šerif Troy Goodnough. Žena, ku ktorej totožnosti šerif neoznámil podrobnosti, bola vzatá do väzby a je podozrivá z riadenia motorového vozidla pod vplyvom alkoholu a spôsobenia smrti. S úradmi podľa šerifa spolupracuje.

Prví záchranári na mieste popísali situáciu ako veľmi chaotickú, s vypätými emóciami zúčastnených a svedkov tohto „strašného incidentu“, uviedol Goodnough.

Tri deti a šesť dospelých boli transportovaní do nemocníc v oblasti vrtuľníkmi alebo sanitkami, niektorí so život ohrozujúcimi zraneniami, dodal šerif. Ostatným zraneným bola poskytnutá prvá pomoc na mieste a niektoré odviezli do nemocníc súkromné vozidlá.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie