fbpx

VIDEO: Huliak fajčil v priestoroch parlamentu, kde je to prísne zakázané. Obhájil sa tým, že ide o jeho súkromnú kanceláriu

Na snímke poslanec NRSR za SNS Rudolf Huliak. Zdroj: TASR - Jaroslav Novák

Poslanec Rudolf Huliak (SNS) fajčil v budove Národnej rady. Informuje o tom TV Markíza, ktorej redaktorovi povedal, že tam nemal popolník a bola to jeho súkromná kancelária.

Strana SNS na sociálnej sieti zverejnila video, na ktorom Rudolf Huliak fajčí v priestoroch parlamentu. Dym fúkal na rastlinu v teráriu. Zákon o ochrane nefajčiarov pritom zakazuje fajčenie v úradných budovách, informuje dennikn.sk.

„A takto si my tu žijeme. V súzvuku s CO2 a rastlinka nám pekne rastie,“ komentoval Huliak po tom, ako vydýchol cigaretový dym do akvária s rastlinou.

Zákaz v priestoroch parlamentu

Rastline to podľa jeho slov vraj prospieva. „Išla chcípnuť a teraz ide roztlačiť ikebanu,“ povedal na otázku, či jej to naozaj pomáha. Televízii Markíza sa podarilo poslanca na video opýtať. Odpovedal však, že išlo o jeho súkromnú kanceláriu.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Prôčka (@martin.procka)

 

Stále nie je úplne jasné, aký mal byť účel videa a čo ním chcel autor povedať. minimálne ide o zvláštnu komunikáciu zo strany Rudolfa Huliaka, ktorý v minulosti spochybňoval klimatickú krízu a konšpiroval o vypúšťaní CO2. SNS je podobne bizarnými videami už známa. V minulosti Andrej Danko zverejnil príspevok, na ktorom natiera dvere, pričom vraj išlo o spôsob psychorelaxu, píše interez.sk.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie