fbpx

VIDEO: Mladík na nástupišti bezdôvodne zrážal ľudí. Staršiu ženu zhodil do koľajiska a ušiel

Muž bezdôvodne zrážal ľudí. Zdroj: Reprofoto/ TV NOVA

Video s nepochopiteľným správaním 20-ročného mladíka zverejnila ostravská polícia. Je na ňom vidieť, ako opitý mladík bezdôvodne zrážal ľudí, a to vrátane seniorov. Teraz je vo väzbe a hrozí mu dlhý trest vo väzení. Informuje o tom Polícia ČR.

S otrasným zážitkom sa stretli ľudia na nástupišti v Česku. Úplne nepochopiteľné správanie má mať na svedomí iba 20-ročný mladík, ktorý bezdôvodne strkal do ľudí.

Všetko sa stalo začiatkom apríla, kedy policajti dostali hlásenie, že neznámy muž strčil chlapca a staršiu ženu z električkového nástupišťa na zastávke Svinovské mosty do koľajiska. Páchateľ utiekol nevedno kam. Našťastie miestom neprechádzala električka. Na miesto okamžite vyrazili hliadky. Pri obhliadke okolia si policajti všimli muža, ktorý zodpovedal popisu možného páchateľa.

Pátranie bolo ukončené veľmi rýchlo, zhruba 30 minút do oznámenia bol podozrivý zadržaný. Pri kontrole osoby sa ukázalo, že sa jedná o 20-ročného muža, ktorý bol pod vplyvom alkoholu. Policajti dychovou skúškou u neho namerali vyše 2 promile alkoholu v dychu. Hliadke na mieste povedal, že to urobil, pretože mal nervy.

Ako je vidieť na záberoch z videa, žena sa chvíľku po páde do koľajiska nehýbala, na pomoc jej okamžite vyrazilo niekoľko ľudí vrátane zrazeného chlapca. Podľa polície je žene 69 rokov a chlapcovi 16 rokov. Na videu je vidieť, ako agresor zaútočil ešte na 73-ročného muža a 53-ročnú ženu.

„Pátranie bolo ukončené veľmi rýchlo, zhruba 30 minút od oznámenia bol podozrivý zadržaný. Pri kontrole osoby sa ukázalo, že sa jedná o 20-ročného muža, ktorý bol pod vplyvom alkoholu. Policajti u neho dychovou skúškou namerali cez dve promile alkoholu v dychu,“ povedala policajná hovorkyňa Eva Michalíková.

Hoci útoky vyzerali veľmi brutálne, nikto nebol našťastie vážne zranený.

Vyšetrovatelia mladíka obvinili z pokusu o ublíženie na zdraví a z výtržníctva. Ten sa ku všetkému priznal a podľa polície svoj čin ľutuje, poškodeným sa ospravedlnil. Za útoky mu hrozí až desať rokov za mrežami, teraz je vo väzbe.

[form_newsletter ]
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie