fbpx

Kuriéra zatkli, a tak zákazníkom roznášali hamburgery policajti

Obaja policajti uviedli, že si urobili vlastný rýchlokurz v mobilnej aplikácii na doručovanie. Zdroj: FACEBOOK/Ipswich Police

Zákazníci kuriérskej služby, ktorá doručuje rýchle občerstvenie vo východnom Anglicku, boli tento týždeň prekvapení. Ich obľúbené hamburgery im doručila policajná hliadka. Dôvod bol jednoduchý. Polícia krátko predtým zatkla hľadaného kuriéra, ktorý sa nedostavil na súd.

Dvojica policajtov v anglickom grófstve Suffolk zatkla hľadaného muža, ktorý pracoval ako kuriér. Policajti však odolali pokušeniu vychutnať si ich obľúbené jedlo a namiesto toho ho poctivo rozniesli zákazníkom namiesto kuriéra, informovala o tom britská spravodajská stanica BBC na svojej webovej stránke.

Policajti si hľadaného muža všimli v utorok podvečer v parku v Ipswichi. Zamestnanec kuriérskej služby sa nedostavil na súd, kde sa mal dostaviť kvôli obvineniu z výtržníctva. Keď ho zatkli, riešili, ako naložiť s krabicou plnou hamburgerov.

„Policajti, ktorí sú veľkými fanúšikmi jedla doručeného kuriérom, sa krátko oboznámili s aplikáciou a následne jedlo doručili zákazníkom cestou do väzby,“ uviedol hovorca polície na sociálnej sieti.

„Polícia v Ipswichi sa venuje spravodlivosti a doručovaniu BigMacov,“ dodal v nadsadenom tóne.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie