fbpx

Ďuriš Nicholsonová po voľbách odchádza zo Slovenska. „Patríme jednoznačne na Východ“

Na snímke Lucia Ďuriš Nicholsonová, ktorá zverejnila status, že odchádza zo Slovenska. Zdroj: Facebook/Lucia Ďuriš Nicholsonová

Lucia Ďuriš Nicholsonová, predtým dlhoročná poslankyňa strany Sloboda a Solidarita a súčasná europoslankyňa, zverejnila na sociálnej sieti status, v ktorom hovorí o odchode zo Slovenska. 

Slovensko označila ako patriace na Východ a nie na Západ. Podľa Nicholsonovej boli zvolenie pravicových vlád či prezidentsky Zuzany Čaputovej výchylky či chyby v programe.

„Zapíname kufre. Slovensko je na veľmi dlho stratené. Patríme jednoznačne na Východ, nie na Západ, a všetky výchylky, vrátane pravicových vlád a našej unikátnej pani prezidentky, ktorú nám závidí svet, ale Slovač ju hejtuje do krvi, boli len chyby v programe. Vivat, Slovakia. R.I.P.,“ uviedla v statuse.

Prezidentské voľby vyhral Peter Pellegrini

V druhom kole prezidentských volieb, ktoré sa konalo v sobotu 6. apríla 2024, Petra Pellegriniho podporilo 53,12 percenta voličov. Ivan Korčok získal 46,87 percenta.

Pellegriniho označujú západné médiá za proruského populistu. Upozorňujú na to, že vďaka nemu si teraz bude môcť Robert Fico presadzovať svoju politickú agendu bez väčších problémov, zasahovať mu do nej nebude môcť už nikto.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie