Ivan Korčok počas volebnej noci netajil sklamanie. Jeho ďalšie kroky sú otázne

Na snímke Ivan Korčok. Zdroj: FOTO TASR/Jaroslav Novák

Výsledok volieb rešpektuje a zagratuloval víťazovi prezidentských volieb.

„Som sklamaný,“ uviedol neúspešný prezidentský kandidát Ivan Korčok vo svojej volebnej centrále v bratislavskej Starej tržnici. Na neúspešnom kandidátovi boli silné emócie vidieť. Prvotné prieskumy volebných preferencií predikovali tesnejší súboj, ako sa napokon ukázalo.

Výsledok volieb rešpektuje a zagratuloval víťazovi druhého kola prezidentských volieb Petrovi Pellegrinimu.

„Kampaň sa dá vyhrať aj tak, že z toho druhého – zo mňa – spravíte kandidáta vojny. Chcem vám povedať jedno – toto vám nezabudnem. Vo voľbách rozhodol strach,“ odkázal Ivan Korčok súperovi, informujú Správy RTVS.

„Verím, že Peter Pellegrini bude prezidentom nezávislým a bude konať podľa vlastného presvedčenia – toto mu zo srdca želám a želám to aj celej Slovenskej republike,“ dodal Ivan Korčok.

„Áno, na Slovensku sa dá stať prezidentom aj tak, že budete viesť netransparentnú kampaň,“ povedal.

O svojich ďalších krokoch bude Ivan Korčok verejnosť informovať. Nemám plán B, vyhlásil Ivan Korčok po otázkach na svoju ďalšiu politickú budúcnosť. „Neuplynulo ešte ani 24 hodín. Nemám plán B a beriem si time-out. Beriem si čas, a keď ten čas uplynie, slovenská verejnosť sa dozvie,“ píše Denník N.

„Každý si píše svoj príbeh. 1,25 milióna ľudí išlo do volebných miestností a zakrúžkovalo moje meno. Tento pocit si užívam,“ uviedol. Vo voľbách získal 46,87 % voličských hlasov.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie