fbpx

Ohavný nález v Prešove. Mŕtve telo muža ležalo v byte niekoľko mesiacov

Ilustračná snímka. Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky

V Prešove sa záchranným zložkám naskytol hrozivý pohľad. V byte na Sídlisku III našli mužské telo v značnom rozklade. Informoval o tom portál Prešov24.

Telo našli v stredu vo večerných hodinách na jednom z prešovských sídlisk. „Susedia cítili v bytovke zápach. Zisťovali, odkiaľ môže pochádzať. Daný sused mal vypnutý mobil a 3 mesiace o ňom nič nevedeli. Neplatil faktúry a podobne. Telo našli v značnom rozklade,“ potvrdil zdroj Prešov24.

Byt sa nachádzal na ulici Mirka Nešpora.

„V stredu 3. apríla 2024 vo večerných hodinách boli šiesti príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove z Hasičskej stanice Prešov s dvoma kusmi hasičskej techniky vyslaní k otváraniu bytu v jednom z bytových domov na ul. Mirka Nešpora v Prešove. Po sprístupnení bytu za prítomnosti príslušníkov PZ SR bola v byte nájdená osoba bez známok života,“ uviedla Knišová. Prípad prevzala Polícia Slovenskej republiky.

„V stredu 03.04.2024 podvečer bol v jednom z bytov na Ulici Mirka Nešpora v Prešove nájdený mŕtvy muž. Byt bol riadne uzamknutý zvnútra. Na miesto bol prizvaný aj ohliadajúci lekár, ktorý vylúčil cudzie zavinenia a nariadil vykonať zdravotno-bezpečnostnú pitvu,“ doplnila krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie