fbpx

VIDEO: Sedela v hororovej kabíne: Lanovku zasiahla víchrica, bol to najdesivejší zážitok jej života

Silný vietor poriadne rozhojdal kabíny lanovky. Zdroj: REPROFOTO X/Mr C Geo and PE, Gregory Guest

Stephanie Burtová bola na ceste na svah, keď nárazy vetra s rýchlosťou až 100 km/h náhle zasiahli sedačkovú lanovku v lyžiarskom stredisku Cervinia, ktoré sa nchádza v Taliansku. Teraz Novozélanďanka hovorí o desivých minútach, ktoré zažila.

Myslela si, že svoje dve deti už nikdy neuvidí, keď sa sedačková lanovka, v ktorej sedela s manželom Barnabym, zrazu rozhojdala: Stephanie Burtová z Nového Zélandu je jedným z mála ľudí, ktorí pricestovali na Zelený štvrtok do talianskeho Cervina, kde ichprekvapili nárazy vetra s rýchlosťou až 100 kilometrov za hodinu. Videá z incidentu sa šíria na sociálnych sieťach.

S manželom vydržali na svojich miestach 40 minút – Stephanie takmer spadla na zem z takmer desaťmetrovej výšky.

Dvojica odcestovala začiatkom minulého týždňa do údolia Aosta na nádhernú lyžiarsku dovolenku. Keď vo štvrtok popoludní chceli vyraziť na svah, počasie sa zrazu zmenilo. Žiadne varovanie od vlekára neprišlo.

Pár bol na ceste na vrchol iba päť minút, keď sa lanovka automaticky deaktivovala. Limitom je podľa protokolu rýchlosť vetra 70 kilometrov za hodinu. Burtovci sa obzreli, na sedačkovej lanovke vedľa nich sedel iba jeden ďalší lyžiar. „Naše zadky sa zdvihli zo sedadiel a držali sme sa navzájom, keď sme sa hojdali vo vzduchu,“ hovorí Stephanie pre Daily Mail.

(Článok pokračuje na ďalšej strane)

1 2
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie