VIDEO: Svadba, ktorá obletela celý svet. Vydala sa jedna zo slávnych zrastených dvojičiek

Dvojičky Abby a Brittany s manželom. Zdroj: X/@ThePoliticalPom

Najznámejšie zrastené dvojičky sa rozhodli prehovoriť k svojim fanúšikom na sociálnej sieti po tom, ako sa jedna zo sestier vydala za vojaka.

Sestry Abby a Brittany Henselové sa prvýkrát dostali na titulky novín po tom, ako sa v roku 1996 objavili v šou Oprah Winfreyovej. V súčasnosti majú 34 rokov, sú zrastené na trupe, pričom každá ovláda jednu stranu svojho tela, uvádza portál today.com.

Dvojčatá neboli oddelené po narodení. Lekári takýto krok považovali za nebezpečný a tvrdili, že existuje šanca, že by jedno z nich neprežilo, vysvetľuje web people.com.

Od pása nadol sú všetky ich orgány vrátane čriev, močového mechúra a reprodukčných orgánov spoločné. Sestry vzdorovali nepriazni osudu, naučili sa šoférovať a dokonca dokončili strednú školu.

V roku 2021 sa jedna zo sestier vydala za amerického veterána počas tajného obradu. Svadba sa stala virálnou až tento rok. Obe sestry prehovorili vo videu na sociálnych sieťach. Po odhalení Abbyinej svadby s Joshom Bowlingom jej mnohí ľudia blahoželali, no našli sa aj tí, ktorí vyjadrili opačný názor.

„Internet je dnes mimoriadne hlučný. Vždy sme boli nablízku,“ napísali k videu. Spolu s nahrávkou sestry zdieľali obrázky starovekých sôch, ktoré zobrazovali zrastené dvojčatá. Zatiaľ čo v ďalšom videu uviedli: „Toto je odkaz pre všetkých hejterov“. „Ak sa vám nepáči, čo robím, ale sledujete všetko, čo robím, stále ste fanúšik,“ odkázali.

Manželia žijú v Minnesote v USA, odkiaľ Henselovci pochádzajú, a pracujú ako učitelia piatej triedy. Na sociálnych sieťach zverejňujú fotky zo spoločných výletov.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie