fbpx

Nádherné gesto slávneho herca. Vážne chorému dievčatku splnil veľké prianie

Na snímke americko-kanadský herec, producent, obchodník, bývalý profesionálny wrestler a bývalý hráč futbalu, Dwayne Johnson. Zdroj: REPROFOTO INSTAGRAM/Dwayne Johnson, X/Hollywood Forever.TV

Ukázal, že má srdce zo zlata. Americký herec Dwayne Johnson (51) splnil malému 2-ročnému dievčatku menom Naomi veľké prianie. Tá bojuje s vážnymi zdravotnými problémami a chcela, aby jej zaspieval pesničku z jej obľúbenej rozprávky Vaiana: Legenda o oceáne, v ktorej si zahral aj Johnson.

Americký herec na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnil video, v ktorom vyrozprával príbeh malej Naomi. Tá bojuje s poruchou mozgu, kvôli čomu sa momentálne nachádza v nemocnici.

Jej najobľúbenejšou rozprávkou je Vaiana: Legenda o oceáne, v ktorej si zahral aj Dwayne Johnson. Jej veľkým prianím preto bolo, aby jej americký herec zaspieval pesničku z tohto počinu s názvom You’re Welcome. Ten samozrejme neváhal a jej prianie splnil.

„Ako vieme, momentálne je vo svete veľa negativity. Hlboko však verím, že pozitívna energia dokáže spraviť veľký rozdiel v životoch ľudí. Hlavne, keď sa to týka detí, ktoré to nemajú jednoduché. Dúfam, že sa pri tejto pesničke usmeješ a budem ti ju spievať vždy, keď to budeš potrebovať,“ napísal k video Johnson.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Dwayne Johnson (@therock)

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie