fbpx

Herca Jiřího Krampolola náhle hospitalizovali. Je vo vážnom stave, predávkoval sa liekmi

Na snímke český herec a známy dabér, Jiří Krampol. Zdroj: FACEBOOK/Topky.sk

Cez víkend Česko a Slovensko obletela mrazivá správa o náhlej hospitalizácii 85-ročného Jiřího Krampola. Českého herca našli doma v bezvedomí, okamžite ho preto previezli do nemocnice. Jeho stav bol vážny, skončil na ARO. Ako sa ukázalo, predávkoval sa liekmi. Aktuálne ho previezli na metabolickú JIS-ku.

Jiří Krampol v sobotu vystrašil Česko aj Slovensko, keď verejnosť obletela správa o jeho náhlej hospitalizácii. Prvotné informácie hovorili o tom, že herec skolaboval a našli ho ležať vo svojom byte na zemi.

„Jirka vraj nebol pri zmysloch,“ povedal anonym pre blesk.cz. „Môžem potvrdiť, že sme zasahovali na ulici Žatecká. U muža okolo 80 rokov sme zaistili vitálne funkcie a transportovali ho do nemocnice,“ uviedol tlačový hovorca pražskej záchranky Karel Kirs.

No a aktuálne sa na verejnosť dostali ďalšie podrobnosti. Jeho stav bol naozaj vážny. Predávkoval sa totiž liekmi a skončil v bezvedomí. Keď ho objavili, okamžite ho preto prevážali na ARO.

„Ja som si vzal v piatok xanax (k liečbe príznakov úzkosti alebo paniských porúch, pozn. red.), urobilo sa mi zle a upadol som do bezvedomia,“ vyjadril sa v nedeľu Krampol pre český denník Aha! „Dostali ma našťastie z toho, zrejme by som sa bez pomoci lekárov už nikdy neprebudil,“ dodal.

Ako informuje český denník blesk.cz, aktuálne herca vo Všeobecnej fakultnej nemocnici na Karlovom námestí preložili z ARO na metabolickú JIS-ku. Umelec verí, že tento týždeň ho už pustia domov.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie