fbpx

FOTO: Vodič kvôli zveri strhol volant a narazil do stromu. Spolujazdec to neprežil

Snímky z miesta tragickej dopravnej nehody. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Nitriansky kraj

Tragická nehoda sa stala v nedeľu večer na ceste I/76 medzi obcami Nový Tekov a Malé Kozmálovce. Vodičovi pravdepodobne vbehla do cesty lesná zver, pričom v snahe vyhnúť sa jej, strhol volant a narazil do stromu. Jeho 20-ročný spolujazdec nehodu neprežil.

Ako informuje nitrianska krajská polícia na sociálnej sieti, záchranné zložky boli v nedeľu vo večerných hodiných vyslané k  dopravnej nehode, ktorá sa stala vo večerných hodinách na ceste I/76 medzi obcami Nový Tekov a Malé Kozmálovce.

„Vodičovi vozidla Peugeot 406 pravdepodobne vbehla do jazdnej dráhy lesná zver, pričom v snahe vyhnúť sa jej strhol volant a s vozidlom zišiel mimo cestu, kde narazil do stromu. Vo vozidle sa nachádzala okrem vodiča ešte jedna osoba. 20-ročný spolujazdec žiaľ utrpel zranenia, ktorým na mieste nehody podľahol,“ priblížila polícia.

Policajti vodiča podrobili dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. Polícia začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenie,“ konštatuje polícia a dodáva, že okolnosti, miera zavinenia a presná príčina tejto tragickej nehody sú predmetnom vyšetrovania.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie