fbpx

Sučku Kami chcel v Bratislave niekto utopiť. Utýranú ju zachránili policajti

Na snímke sučka Kami, ktorá si prešla neľahkým životom. Zdroj: Facebook/Sloboda zvierat

Polícia bola ešte 23. februára privolaná k nádrži. V nádrži s vodou našli sučku, ktorú chcel pravdepodobne niekto utopiť. Sučka bola vystrašená a pod srsťou mala viditeľné zranenia. Na Facebooku o tom informovala Sloboda zvierat.

Na pomoc bola privolaná aj Sloboda zvierat, aby sa o vystrašenú a premočenú sučku postarali. Policajti Mestskej polície v Bratislave ju zachránili topiacu v nádrži s vodou. Údajne padlo aj podozrenie na pokus o jej utopenie.

Sučka bola vystrašená a premočená. Pod srsťou sa našli aj zranenia. „Hrubá srsť ukrývala rozsiahle bolestivé mokvajúce macerujúce ložisko, s ktorými musela Kami žiť už dlhšie,“ informovala Sloboda zvierat.

Čo ich spôsobilo sa zatiaľ nevie. Kami však bola smutná a vystrašená, jesť nechcela celé dva dni. Keď sa chcela napiť vody, čakala dovtedy, kým ju nikto neuvidí.

„Poškodenú a odumretú kožu postupne nahradila nová koža a z neviditeľnej Kamary sa pomaličky stala milá kontaktná sučka,“ dodala. Dnes je z nej spokojný psík, ktorý začína pomaly dôverovať ľuďom.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie