fbpx

Obľúbená banka Slovákov mení poplatky. Za niektoré služby si poriadne priplatíme

Ilustračná fotografia. Zdroj: Freepik

Obľúbená banka Slovákov mení svoje poplatky už od 31. mája tohto roka. Zmeny sa budú týkať sadzobníkov pre fyzické osoby, právnické osoby i podnikateľov. 

Fyzických osôb sa budú týkať zmeny cien pri sadzobníkoch depozitných produktov, platobných služieb, platobných kariet i úveroch. Pre podnikateľov a právnické osoby sa zmeny budú týkať pri depozitných produktov, platobných službách, elektronickom bankovníctve, platobných kartách, úveroch i ostatných služieb.

Pri platobných službách pribudol nový poplatok a to za vklad hotovosti na pobočke banky. Suma bude vo výške až 6 eur. Zmeny sa budú týkať i debetných a kreditných kariet. Súčasný poplatok za vedenie bežného účtu je 5 eur, od 31. mája bude jeho cena 7 eur. Cena sa však týka len v prípade, ak nevyužívate ďalšie služby a produkty.

Ak si nechávate posielať výpis z účtu poštou, banka si bude účtovať trojeurový poplatok miesto terajších dvoch eur. Keď budete chcieť vidieť zostatok účtu v bankomate inej banky, zaplatíte jedno euro. Ak si budete vyberať hotovosť z bankomatu inej banky, miesto súčasných troch eur zaplatíte až päť.

Poplatok za zmeny na karte bude po novom 10 eur, teraz je 5 eur. Ak si kartu doručíte na pobočku, zaplatíte 10 eur. V tomto prípade ide o nový poplatok. Ako jeden z mála však nadobudne platnosť až 31. augusta.

Pri vyberaní hotovosti z bankomatu Tatra banky z kreditnej karty zaplatíte 10 eur. Pri kreditkách sa zvýši aj suma za zasielanie výpisu poštou, a to na tri eurá bez poštovného. Rovnako nadobudne novú platnosť aj nový poplatok – vstup do letiskového salónika. Zaplatiť si budete môcť 30 eur a platiť bude od 31. augusta.

Zvýšia sa aj sumy za SEPA platby a cezhraničné platby.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie