fbpx

V Novom Meste nad Váhom vodič zrazil cyklistku a ušiel. Žena je mŕtva

Snímka z miesta dopravnej nehody, kde vodič zrazil cyklistku a z miesta nehody ušiel v Novom Meste nad Váhom. Zdroj: FACEBOOK/

Včera vo večerných hodinách došlo v Novom Meste nad Váhom k vážnej dopravnej nehode. Neznámy vodič zrazil cyklistku a z miesta nehody ušiel bez poskytnutie prvej pomoci. Žena svoj boj o život prehrala. Informuje o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti a verejnosť žiada o pomoc pri pátraní po neznámom vodičovi.

„Na základe doteraz zistených skutočností neznámy vodič s vozidlom nezistenej značky a evidenčného čísla jazdiaci po ulici Piešťanskej v Novom Meste nad Váhom prednou časťou vozidla narazil do cyklistky, ktorá pravdepodobne v tom čase viedla dámsky horský bicykel. V dôsledku pádu na vozovku utrpela mnohopočetné zranenia,“ približuje polícia.

Neznámy vodič si však nesplnil povinnosti účastníka dopravnej nehody – na mieste udalosti nezotrval, neposkytol zranenej žene potrebnú pomoc a z miesta odišiel na nezistené miesto. Zranená žena bola vrtuľníkom prevezená do nemocnice, kde aj napriek úsiliu lekárov zomrela.

„Na mieste bola vykonaná obhliadka miesta činu a to aj za prítomnosti znalca odboru cestnej dopravy. Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu Usmrtenie a prečinu Neposkytnutie pomoci,“ dodáva polícia.

Verejnosť zároveň žiada o pomoc pri pátraní po neznámom vodičovi. Ak máte akékoľvek informácie, ktoré by viedli k jeho stotožneniu, oznámte nám ich na známom čísle 158 alebo formou súkromnej správy na sociálnej sieti polície.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie