VIDEO: Milenecká aféra princa Williama, údajná milenka prehovorila

Na snímke zľava princ William, princezná Kate a bývalá modelka Sarah Rose Hanbury. Zdroj: X/Marla Hohner

Deň čo deň plní britská kráľovská rodina stránky bulváru. Intenzívne sa špekuluje o kríze v manželstve princa Williama a jeho ženy Kate. Dokonca sa opäť raz hovorí aj o nevere. Rose Hanbury, ktorú označujú za údajnú milenku nasledovníka trónu, sa teraz rozhodla prehovoriť.

Špekulácie o tom, že medzi princom Williamom a Lady Rose Hanbury je vraj milenecký pomer, sa prvýkrát objavili v roku 2019. Údajná princova milenka má tiež tri deti a žije v manželstve s mužom menom David Cholmondeley od roku 2009.

V týchto dňoch dohady o ich romániku opäť ožili. Pričinil sa o to Stephen Colbert, ktorý vo svojej talkšou The Late Show napríklad poznamenal: „Kráľovstvo sa po zdanlivom zmiznutí Kate Middleton celé zachvelo. Internetoví detektívi teraz hádajú, že jej neprítomnosť môže súvisieť s pomerom jej manžela a budúceho anglického kráľa – Williama.“ Hoci meno Lady Rose Hanbury nepovedal, jasne naznačil, že ide práve o ňu. Použil totiž titul markíza z Cholmondeley.

Rose Hanbury na to zareagovala prostredníctvom svojich právnikov. Tí pre Business Insider uviedli, že všetky reči o tom, že má áféru s princom Williamom sú úplne nepravdivé.

Médiami sa zároveň šíri video, ktoré vzniklo počas uplynulého víkendu. Kate a William sa spolu objavili na farmárskom trhu. Princeznej neschádzal úsmev z tváre a pôsobila dojmom, akoby všetko bolo v najlepšom poriadku.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie