fbpx

Medveď naháňal v Demänovskej Doline dvoch ľudí. Ženu našli mŕtvu

Ilustračná fotografia. Zdroj: Štátna ochrana prírody Slovenskej republiky

Dnes podvečer sa v Demänovskej Doline odohral horor. Dvojica utekala pred medveďom, ženu našli bez známok života. Muža našli záchranné zložky v poriadku. Informoval o tom Nový Čas.

Útok medveďa sa skončil tragédiou. Dvojica volala na 158, že ich naháňa medveď. Ženu, žiaľ, vypátrali bez známok života.

„Dnes sme v podvečerných hodinách prijali na linku tiesňového volania 158 oznámenie o tom, že dve osoby v katastrálnom území Demänovskej doliny, pri vrchu Na jame, naháňa medveď,“ uviedla polícia.

Na miesto privolali aj policajné hliadky. Tí začali po osobách pátrať. „Do pátrania bola privolaná aj Horská záchranná služba. Muž bol vypátraný v poriadku, avšak žena bola nájdená bez známok života“ dodala krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková pre Nový Čas.

Privolaný bol aj zásahový tím medveďa hnedého. „Na mieste nateraz prebiehajú všetky potrebné úkony a preto nie je možné poskytnúť bližšie informácie,“ zakončila hovorkyňa.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie