fbpx

V Bratislave sa hádka medzi dvoma mužmi skončila útokom nožom

Ilustračná foto. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Trnavský kraj

Vo štvrtok večer zasahovali polícia aj záchranári neďaleko námestia SNP v centre Bratislavy. Strhnúť sa tam mala hádka medzi dvomi mužmi, ktorá vyústila až do útoku nožom. Jeden z mužov druhého bodol do hrude, pričom len tesne minul srdce.

Podľa doposiaľ zistených informácií slovný konflikt medzi dvoma mužmi vyústil až do napadnutia nožom. Policajným hliadkam sa krátko po incidente podarilo podozrivého muža zadržať, informuje polícia na sociálnej sieti.

Na mieste zasahovala aj kriminálka, ktorá okolie opáskovala a zaisťovala dôkazy. Podľa svedkov incidentu sa z miesta ozýval hlasný krik. Záchranka muža s vážnym poranením odviezla do nemocnice, ako prvý o tom informoval portál noviny.sk.

Muž, ktorý spôsobil poškodenému bodné poranenie v oblasti hrudníka bol vypátraný v chatovej oblasti v Petržalke. 32- ročného muža policajti previezli na policajný útvar, kde s ním boli vykonané potrebné úkony.

Polícia v Bratislave začala v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu ublíženia na zdraví v súbehu s trestným činom výtržníctva.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie