fbpx

Módny návrhár Osmany Laffita zrušil svoje turné po Slovensku. Odvolal ho pre nenávisť a vyhrážky, ktoré mal dostať pre svoju orientáciu

Módny návrhár Osmany Rodriguez Laffita a jeho manžel Guy Pascal Gheysens. Zdroj: Reprofoto/TV Nova

Známy kubánsky módny návrhár Osmany Laffita musel zrušiť svoje plánované turné na Slovensku. Organizátori tento krok odôvodňujú nenávistnými a výhražnými správam, ktoré mu boli adresované.

Módny návrhár, ktorý pôsobí a žije v Česku, cestuje a rozpráva zábavné historky zo svojho života. V Česku si tento projekt jeho fanúšikovia obľúbili a vystúpenia máva pravidelne vypredané.

Laffita je známy svojou otvorenosťou a humorom. Často hovorí aj o svojom živote a vzťahu s manželom.Ten v Laffitovi rozpoznal jeho návrhársky talent, ktorý mu pomohol rozvíjať a neváhal doň investovať nielen čas, ale aj peniaze. Rovnako s ním stal bok po boku, keď Osmany presadil svoju vlastnú značku a svoj prvý módny dom.

Práve tento vzťah sa stal terčom nenávistných útokov po oznámení jeho vystúpení na Slovensku.

Plánoval navštíviť slovenské mestá ako Prešov, Banská Bystrica a Nitra. Turné malo priniesť rad zábavných príbehov zo života návrhára.

Organizátori podujatí, ktorí stáli za Laffitovým turné, vo svojom vyhlásení uviedli, že hlavným dôvodom pre zrušenie je bezpečnosť – ako umelcov, tak aj divákov.

„Z bezpečnostných dôvodov sme sa po starostlivom zvážení rozhodli, že nie je možné pokračovať v plánovaných akciách. Bezpečie umelcov a divákov je našou prioritou, hoci sme s plánovaním a realizáciou tohto turné venovali značné úsilie,“ uvádzajú vo svojom stanovisku organizátori.

ODÔVODNENIE ORGANIZÁTORA: Kvôli opakujúcim sa nenávistným a výhražným správam na adresu pánovi Laffity, sme nútení s hlbokým poľutovaním oznámiť zrušenie plánovaného turné umelca po Slovensku v mestách Prešov, Banská Bystrica a Nitra.

Z bezpečnostných dôvodov sme sa po starostlivom zvážení rozhodli, že nie je možné pokračovať v plánovaných akciách. Bezpečie umelcov a divákov je našou prioritou, hoci sme s plánovaním a realizáciou tohto turné venovali značné úsilie. Radi by sme vyjadrili úprimné poďakovanie fanúšikom a všetkým zúčastneným za ich podporu a porozumenie v tejto ťažkej situácii.

Dúfame, že budeme môcť v budúcnosti nájsť bezpečnejšie a priaznivejšie podmienky na stretnutie s umelcom. Pre ďalšie informácie alebo vrátenie peňazí zo zakúpených vstupeniek sa prosím obráťte na predpredajcu ticketportal.sk Ďakujeme za pochopenie.

Organizátori tak ďakujú fanúšikom a dúfajú, že v budúcnosti nájdu bezpečnejšie a priaznivejšie podmienky na stretnutie s umelcom.

 

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie