fbpx

Svojho suseda zabila, pretože z jej psa urobil masť. Jej pomsta bola krutá. Teraz spoznala svoj rozsudok

Justýna K. spáchala desivý zločin. Suseda zavraždila, keď zistila, že jej zabil psa. Zdroj: Polícia Poľsko

K nevídanému násilnému činu došlo v obci Wierzchowiska v Lublinskom vojvodstve na východe Poľska už na konci roka 2019. Potom, čo mladá žena zistila, že jej sused zabil psa, vrhla sa naňho s nožom a ubodala ho. Telo sa potom snažila s ďalšími ľuďmi ukryť. Najvyšší súd vo Varšave jej teraz potvrdil 16-ročný trest odňatia slobody.

K nepredstaviteľnému zločinu došlo v apríli 2019, no až teraz sa prípad dostal až k záveru na Najvyššom súde. Všetko sa začalo spoločenským stretnutím Justýny ​​K. a Krzysztofa Ł. so susedom, 36-ročným Danielom S. Stretnutie sa uskutočnilo v dome, ktorý si manželia prenajali vo Wierzchowisku. Skupina zorganizovala párty, počas ktorej sa strhla bitka. Daniel S. sa po požití veľkého množstva alkoholu priznal k vražde psa Justyny ​​K.

„Keď nad sebou totálne opitá skupina stratila kontrolu, Daniel S. sa svojej susedke Justýně K. priznal, že jej psa nielen zabil, ale aj ho potom stiahol z kože a spracoval ho do masti, ktorú následne predal. Žena ho v záchvate zúrivosti vzápätí ubodala,“ informoval poľský server porzadek.pl.

Justynu K. a Krzysztofa L. to rozčúlilo. Žena zaútočila na Daniela S. nožom, pričom ho zasiahla sériou úderov. Krátko nato bol 36-ročný muž mŕtvy. Okrem vraždy dvojica znesvätila aj telo.

Zosnulý bol údajne zranený sekerou, sekáčikom, či dokonca motorovou pílou.

Justyna K. však nestihla rozštvrtiť telo. Uspokojila sa s odseknutím nôh a neúspešným pokusom utopiť svoje telo v studni.

„Spoločne s dvoma komplicmi sa Justýna K. následne sekerou a motorovou pílou pokúsila telo obete rozštvrtiť a hodiť do studne, vysoký stupeň opitosti im v tom ale zabránil. Danielovi S. odrezali obe chodidlá a na niekoľkých miestach na tele mu spôsobili hlboké rezné rany. K spáchanému zločinu sa Justýna K. priznala svojim rodičom s prosbou o pomoc, ale neuspela“, uviedli vyšetrovatelia.

Žena sa po spáchaní skutku rodičom priznala a požiadala ich o pomoc.

Prípadom sa urýchlene začala zaoberať polícia aj prokuratúra. Samotná páchateľka a jej komplici boli zadržaní a umiestnení do väzby. Obvodný súd v Zamósci najskôr Justýnu K. odsúdil na 25 rokov väzenia, prvý z komplicov dostal štyri roky za mrežami a druhý trojročnú podmienku. O rok neskôr, v roku 2022 odvolací súd v Lubline znížil Justýne K. trest na 16 rokov za mrežami. Tento rozsudok Najvyšší súd potvrdil.

 

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie