fbpx

Rozkopol dvere pumpy a demoloval všetko, čo mu prišlo pod ruku: stopol ho až zásah policajtov

Priestory čerpacej stanice pohonných látok v Beladiciach v okrese Zlaté Moravce demoloval 43-ročný opitý muž. Zdroj: Reprofoto/Polícia SR

Priestory čerpacej stanice pohonných látok v Beladiciach v okrese Zlaté Moravce demoloval 43-ročný opitý muž. Na mieste zasahovala hliadka nitrianskej pohotovostnej motorizovanej jednotky, ktorá musela použiť donucovacie prostriedky, aby muža spacifikovala, informovalo na sociálnej sieti Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.

Muž si po príchode na čerpaciu stanicu zobral z okienka určeného na nočný predaj pracovnú bundu, ktorú si obliekol. Následne rozkopol vstupné dvere do objektu čerpacej stanice a vošiel do predajne, kde demoloval vybavenie, potraviny a nápoje. Pracovníčky zo strachu a z obavy o život opustili čerpaciu stanicu a zavolali na pomoc políciu.

Vďaka rýchlej a pohotovej reakcii sa policajti PMJ v krátkom čase dostavili na miesto a takticky sa presunuli k priestorom benzínky, kde za pultom spozorovali osobu. Pod hrozbou použitia zbrane muža vyzvali, aby upustil od protiprávneho konania a aby sa vzdal. Voči osobe boli použité donucovacie prostriedky a následne bola spacifikovaná.

Pri kontrole bolo zistené, že ide o 43-ročného muža, ktorý mal u seba mobilný telefón a krabičky cigariet, ktoré si chcel z benzínky zobrať.

Policajti voči agresívnemu mužovi použili donucovacie prostriedky a následne ho spacifikovali. Muž mal pri sebe mobilný telefón a krabičky cigariet, ktoré si chcel z čerpacej stanice zobrať.

Dychová skúška u neho potvrdila 1,79 promile alkoholu. Poverený príslušník obvodného oddelenia Policajného zboru Zlaté Moravce v danej veci začal trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie