fbpx

Známa sieť drogérií uzatvára svoje prevádzky. V týchto mestách máte na nákup už len posledné dni

Ilustračná snímka. Zdroj: FREEPIK/freepik

Popredná obľúbená drogéria, ktorá na Slovensku prevádzkuje približne 160 obchodov, sa rozhodla uzavrieť časť svojich pobočiek. Zákazníkov čaká úloha nájsť si nové miesta, kde budú môcť pokračovať v nákupovaní produktov.

Sieť drogérii dm na svojom webe informovala o zatvorení predajní konkrétne v dvoch mestách. Definitívne uzavrie dve pobočky v Ružomberku a Banskej Bystrici. Prvá z prevádzok, nachádzajúca sa na Rudohorskej ulici číslo 16 v Banskej Bystrici, privíta zákazníkov naposledy ešte v pondelok 11. marca 2024 do 18:00. Aj napriek tomuto zatvoreniu zostane v meste dostupných ďalších päť obchodov dm pre miestnych obyvateľov, informuje portál startitup.sk.

Podľa webu dnes24.sk, v pobočke v Ružomberku na Podhore číslo 48 budú zákazníci posledný raz nakupovať vo štvrtok 14. marca 2024 do 18:30. Pre obyvateľov bude najbližšou alternatívou predajňa dm v Dolnom Kubíne. Drogéria však plánuje otvoriť v tomto meste novú pobočku.

„Už onedlho sa môžete tešiť na našu novú dm predajňu na Zarevúcej 5051 v Ružomber­ku,“ uviedla sieť drogérií.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie