fbpx

Slovenskom otriasla tragédia. Syn surovo dobodal svoju matku, potom skočil z 11. poschodia. Prehovorili aj susedia

Na snímkach zábery z miesta rodinnej tragédie. Zdroj: reprofoto/noviny.sk

V utorok 5. marca večer sme informovali o tragédii v bratislavskej Petržalke. Polícia prv informovala o dvoch telách bez známok života, na povrch nakoniec vyšla rodinná tragédia. Syn dobodal vlastnú matku, potom sa zabil sám. 

Podľa informácií TV Markíza našli telo mŕtveho muža pred bytovým domom. V byte ležala mŕtva žena s niekoľkými bodnými ranami.

Muž pred vchodom by mal byť syn ženy, ktorú našli v byte. Tú mal usmrtiť a následne sám skočiť z okna. Informoval o tom Plus Jeden Deň.

O žene prehovorili aj susedia. Tí ju opisujú ako milú, vždy usmievavú a príjemnú osobu. Nikdy predtým nezažili, že by so synom mala nejaký konflikt. Jedna osoba z paneláka dokonca počula, ako dopadlo telo na zem pred bytovku. Stalo sa to okolo 18.30 h.

„Ja som počula, že vyskočil ten dotyčný, ale nič iné som nepočula. Ak štyri minúty pôjdem neskoršie, tak padne na mňa ten dotyčný,“ uviedla pre TV Markíza obyvateľka bytovky.

Otec bol podnikateľ, nebohý mladík prednedávnom prišiel o prácu

Susedia prehovorili aj pre Nový Čas. Tomu potvrdili, že mladíkov otec, ktorý sa volá Marek, je podnikateľ. V rodine mali aj šikovnú dcéru, ktorá sa však od rodiny dištancovala.

Marek bol údajne šikovný a vystriedal niekoľko zamestnaní. Naposledy pracoval ako kuriér, no o prácu prednedávnom prišiel.

„Vierka vedela byť príjemná, ale aj generál. S Marekom sa nonstop hádali a potom ho vyhadzovala z bytu. Hlavne asi preto, že Marek v kuse tipoval ako jeho otec a stálo to veľa peňazí“ tvrdí sused. „Bola taká osamelá a nemala tu žiadne kamarátky, aspoň čo ja viem,“ poznamenal.

Podľa informácií TV JOJ sa Marekova mama pohádala s mužom a so synom, ktorých vyhodila z bytu. Syna pred približne mesiacom zobrala naspäť. Keď sa však Marek vrátil v utorok domov, strhla sa medzi nimi hádka. Skončilo sa to tak, že vlastný syn vytiahol na svoju matku nôž a surovo ju dobodal.

Na tele mala viaceré bodné zranenia.

Prešetrovali aj kamerové záznamy

Na kamerových záznamoch vidieť, ako Marek ide po približne 45 minútach z bytu a kráča za otcom do neďalekej krčmy. Tam mu údajne povedal, čo spravil, a umyl sa tam. Potom odišiel späť do bytovky, kde si otvoril okno na medziposchodí a z budovy vyskočil.

Polícia začala trestné stíhanie 

„V tejto súvislosti bolo zo strany vyšetrovateľa začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu vraždy a trestné stíhanie vo veci trestného činu zabitia,“ uviedla polícia.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie