fbpx

Biedronka zháňa na Slovensku nových zamestnancov. Sľubuje až 3 500 eur mesačne

Zdroj: Biedronka

Na Slovensko prichádza obľúbený poľský obchodný reťazec Biedronka. Aktuálne zháňa nových pracovníkov, ktorých láka na rôzne zamestnanecké výhody či vysoký plat. 

To, že od tohto roka príde na Slovensko obľúbený poľský obchod, sme už informovali. Láka nízkymi cenami a širokým sortimentom. V Biedronke často nakupujú Slováci žijúci blízko poľských hraníc, ktorí si pochvaľujú.

Teraz však Biedronka láka aj dobrými platmi. Na Profesii zverejnili niekoľko ponúk, ktorých platové ohodnotenie sa hýbe v rozmedzí od 1 600 až 3 500 eur. Medzi ponúkané profesie patria nákupný špecialista, kontrolný analytik, administratívny špecialista, manažér IT infraštruktúry a daňový manažér.

Aktuálne sa nevie, v ktorých mestách budú obchody pôsobiť, stavajú však distribučné centrum na západnom Slovensku – pri Trnave.

Vysoké platy, dobré podmienky

„Najmenší“ plat má špecialista na administratívu, ktorý mesačne dostane 1 600 eur brutto. Nákupný špecialista môže počítať s 2 000 eur v hrubom, kontrolný analytik 2 300, daňový manažér 2 800 a manažér IT infraštruktúry až 3 500 eur mesačne. Každý z platov je však od, preto na základe dohody a skúseností sa môže plat zvýšiť.

Medzi ďalšie ohodnotenie patrí aj počítač a mobilný telefón, ktorý bude potrebný k náplni práce.

Prácu očakávajú, že bude pracovník vykonávať na Vajnorskej v Bratislave. Pri každej pozícii sľubujú aj občasný home-office.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie