fbpx

Dvetisíc naháčov na palube jednej lode. Američan opísal netradičný zájazd

Ilustračná fotografia. Zdroj: Carnival Pride

Obľuba výletných plavieb po svetových oceánoch neustále rastie, aspoň podľa cestovných kancelárií. Existujú však aj špecifické druhy plavieb určené pre tých, ktorým štandard nestačí. Medzi ne sa zaraďujú aj úzko špecializované zájazdy, napríklad zamerané na komunitu nudistov. Sedemdesiatšesťročný Američan sa svojimi zážitkami z jednej takej plavby pochválil na sociálnej sieti Reddit.

Zároveň vyzval všetkých používateľov, aby sa ho na čokoľvek z netradičnej plavby opýtali.

Plavbu na jednej z výletných lodí pre dvetisíc pasažierov spoločnosti Carnival si muž rezervoval prostredníctvom texaskej cestovnej kancelárie Bare Necessities.

Tá tieto výlety realizuje už od roku 1990. Na sedemdňové nahé putovanie z floridskej Tampy so zastávkami v Mexiku a Hondurase sa nadšený cestovateľ vydal spolu so svojou 61-ročnou manželkou. Zo zrejmých dôvodov však neuviedol ani svoje meno alebo povolanie. Tiež sa všetkým ospravedlnil, že nemôže poslúžiť, ani čo sa týka fotografií.

Ostatným používateľom Redditu povedal, že tento výlet bola vôbec jeho prvá nudistická skúsenosť. Nebola to podľa jeho slov ani plavba pre swingerov, ani zážitok s cieľom sexuálnych aktivít, zdôraznil. „Bola to jednoducho len plavba party ľudí so spoločným záujmom, ktorým je nudizmus,“ dodal. Informáciu priniesol britský portál The Daily Mail.

Vyrážame, všetci donaha!

(Článok pokračuje na ďalšej strane)

1 2 3 4
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie