fbpx

V Petržalke našli mŕtve telá dvoch osôb. Žena má bodné zranenia, muž údajne skočil z okna (aktualizované)

na snímkach záber y z miesta činu. Zdroj: reprofoto/Plus Jeden Deň

Na Námestí hraničiarov v bratislavskej mestskej časti Petržalka našli telá dvoch osôb bez známok života. V informácii o aktuálnom vyšetrovaní násilnej trestnej činnosti to na sociálnej sieti oznámila bratislavská polícia.

„Policajti vykonávajú potrebné prvotné úkony, bližšie informácie poskytneme hneď, ako to procesná situácia vo vyšetrovaní umožní,“ dodala.

Podľa informácií TV Markíza našli telo mŕtveho muža pred bytovým domom. V byte údajne ležala mŕtva žena s niekoľkými bodnými ranami.

Muž pred vchodom by mal byť syn ženy, ktorú našli v byte. Tú mal usmrtiť a následne sám skočiť z okna. Informoval o tom Plus Jeden Deň.

Syn mal podľa ich informácií dobodať matku a následne vyskočiť z 11. poschodia bytovky. Na miesto boli privolaní technici aj obhliadajúci lekár.

Susedia sú z tragédie zdesení

„Ja som počula, že vyskočil ten dotyčný, ale nič iné som nepočula. Ak štyri minúty pôjdem neskoršie, tak padne na mňa ten dotyčný,“ uviedla pre TV Markíza obyvateľka bytovky.

Susedia ženu opisujú ako milú, príjemnú a vždy usmievavú osobu. So synom nikdy predtým nemala mať žiadne konflikty. Ďalšia osoba, ktorá v bytovke býva mala podľa všetkého počuť dopad tela na zem. Ten mal podľa jej slov nastať okolo 18:30. Z tragédie sú obyvatelia bytovky aj miestni obyvatelia v šoku.

 

Polícia začala trestné stíhanie

Polícia začala trestné stíhanie v súvislosti s nájdením dvoch tiel bez známok života na Námestí hraničiarov v bratislavskej mestskej časti Petržalka. Bratislavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

„V tejto súvislosti bolo zo strany vyšetrovateľa začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu vraždy a trestné stíhanie vo veci trestného činu zabitia,“ uviedla polícia.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie