fbpx

Muž si nechal odrezať nohy a zinscenoval nehodu na farme. Chcel zarobiť na poistke

Ilustračná fotografia. Zdroj: pixabay.com

Muž z Willow Springs zinscenoval nehodu na farme a zaplatil niekomu, aby mu odrezal nohy, hovoria úrady. Informoval o tom portál eu.news-leader.com.

Keď sa objavil muž, ktorý sa pokúsil zarobiť na poistnej zmluve zinscenovaním krvavej nehody na farme, stal sa z toho jeden z najzvláštnejších prípadov.  V novembri úrad šerifa okresu Howell rozoslal miestnym médiám pomerne nejasnú tlačovú správu o situácii týkajúcej sa muža vo Willow Springs, ktorý prišiel o nohy pri zjavnom „zinscenovanom incidente“ s kefou, rotačnou kosačkou, ktorá je často pripevnená k traktoru.

Odrezané nohy však nedokázali nájsť ani zdravotníci a policajti. Počas aktívneho vyšetrovania neboli poskytnuté žiadne ďalšie podrobnosti.

Prípad bol nedávno uzavretý. Thompson sa v stredu s News-Leaderom podelil o podrobnosti o udalosti, ktorá vzbudila veľkú zvedavosť južného centrálneho okresu Missouri. „Bol to zle vykonaný plán,“ povedal Thompson. „Nikdy som nič podobné nevidel.“

Záchrannej službe bolo opísané, že incident sa týkal muža, ktorému kosačka z traktora odrezala nohu. Thompson však povedal, že sa rýchlo ukázalo, že incident bol zinscenovaný. Nohy však boli čerstvo odrezané. Muž mal okolo 60 rokov a mal ochrnuté dolné končatiny. Úrady boli okamžite zvedavé na škrtidlá na jeho nohách a na to, kto ich použil bezprostredne po údajnej nehode.

Muž, ktorého News-Leader neuvádza, pretože nebol trestne obvinený, zrejme mal nejakú pomoc. Thompson povedal, že muž z Floridy sa vybral do malého mestečka Ozarks, aby mužovi sekerou odrezal nohy a zosnoval tak poistný podvod. Rany neboli veľmi presvedčivé, povedal poručík. Rezy boli príliš čisté na to, aby ich urobil traktor. „Keby to urobil traktor, bol by to krvavý, krvavý masaker,“ povedal Thompson. „Takéto nehody som už videl. Toto to nebolo.“

Ako vyšetrovanie pokračovalo, vyšetrovatelia zistili, že muž sa pokúšal získať peniaze z poistnej udalosti. Keďže nikdy formálne nepodal falošné tvrdenie, prokurátori okresu Howell nevzniesli obvinenia. Jeho nohy našli príbuzní muža. Boli vo vedre zakrytom pneumatikami.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie