fbpx

V Soblahove vodič narazil do odstaveného nákladiaku, zostal zakliesnený v aute

Zdroj: FACEBOOK/

Dve osoby utrpeli zranenie pri zrážke osobného a nákladného automobilu v katastri obce Soblahov v Trenčianskom okrese. Vodič osobného auta zostal zakliesnený vo vozidle. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík.

Na mieste zasahovalo šesť profesionálnych hasičov z Trenčína s dvomi zásahovými vozidlami. Trenčianski hasiči poskytli zranenej osobe prvú pomoc a po príchode zdravotných záchranárov zranenú osobu z vozidla vyslobodili a preniesli do sanitky.

Druhú osobu ošetrili v sanitnom vozidle HaZZ. Po poskytnutí primárnej a sekundárnej zdravotnej starostlivosti boli obe osoby prevezené na ďalšie ošetrenie do nemocnice.

„67-ročný vodič osobného motorového vozidla zn. Lada Vesta viedol vozidlo v smere od Trenčína na Soblahov, pričom z doteraz nezistených príčin zišiel mimo vozovku vpravo, kde narazil prednou časťou vozidla do odstaveného fekálneho vozidla zn. Renault. Príčiny a okolnosti dopravnej nehody sú v štádiu objasňovania,“ informuje polícia na sociálnej sieti.

„Príslušníci HaZZ vymedzili miesto udalosti a vykonali protipožiarne opatrenia. Súčasne zabránili ďalšiemu úniku prevádzkových kvapalín. Vytečené kvapaliny hasiči zachytili pomocou absorpčnej látky a následne z vozovky odstránili,“ doplnil Petrík.

Dopravnou nehodou vznikla na oboch motorových vozidlách škoda na majetku cca 3.000,- Eur.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie