fbpx

Brat Jana Bendiga skončil po autonehode v nemocnici. Mohol za ňu manažér

Lucie Bikárová a Marsell Bendig mali haváriu. Zdroj: Marsell Bendig

Marsell Bendig, slávny brat Jana Bendiga, vystúpil v piatok večer spolu so speváčkou Luciou Bikárovou na koncerte svojho brata Jána Bendiga v Znojme. Cestou domov ale jeho manažér nezvládol riadenie a narazil do zvodidiel. Ján Bendig bol vraj z bratovej nehody zdrvený. Začali sa šíriť nenávistné komentáre, ktoré po nej prišli.

„Keby pri nás nestál Boh a všetci svätý už by sme tu najskôr neboli, z tejto nočnej mory sa budeme prebúdzať ešte dlhú dobu. Ale vďaka bohu sme v poriadku, vyviazli sme len s odreninami a narazeným chrbtom. Uvedomili sme si, že nepoznáme deň ani hodinu, kedy môže byť koniec. Prosím, dávajte na seba všetci pozor,“ napísal Bendig k snímke zničeného auta.

Marsell Bendig pri náraze rozbil hlavou okienko, preto v nemocnici v Jihlave dostal fixačný pancier na krk. Vinníkom nehody je manažér Pepa, ktorý sedel za volantom.

„Nezvládol som riadenie, je to moja chyba, začalo snežiť a vozovka bola klzká. Som z toho hrozne zlý,“ povedal. Dychová skúška na alkohol aj drogy bola podľa policajnej tlačovej hovorkyne negatívna.

Jan Bendig už niekoľko dní dostáva nenávistné komentáre kvôli zinscenovanému incidentu s múkou na Slavíkoch. Teraz sa mu už kopia aj ďalšie. Tie. ktoré sa týkajú nehody. Janov manažér a zároveň priateľ Lukáš Rejmon sa predsa len rozhodol vyjadriť.

„Už skoro tri dni čítam tú vlnu hejtov na Honzov incident s múkou. Každý urobil rýchly záver, každý rýchlo odsúdil, rád si kopol, mal radosť. Honza vydá obsiahle vyhlásenie. To sa nebojte. Potom verím, že sa niektorí aj zahanbíte,“ napísal Rejmon.

„Veľa ľudí písalo, že je dno atď. Ale pretože si veľa komentárov screenujem pre neskoršie použitie, tak práve táto skupinka ľudí a ďalší dnes ukazujú, že to dno ide urobiť ešte hlbšie. Priať niekomu kto mal fakt veľkú autonehodu smrť a priať si aby v tom aute sedel ešte Honza?! To je proti tomu ťažký hnus,“ dodáva Rejmon.

„My znesieme veľa… toto prežijeme. Včera sme mali narvaný koncert, kde bola neskutočne fajn atmosféra, potom chodil každý návštevník za Honzom, objímal ho a dával mu najavo neskutočnú lásku. Nikto ale vôbec nikto mu tento incident nepredhodil do tváre. Ľudí vedia, aký srdčiar Honza je a že sa niekedy stanú blbosti. Ale nikoho našťastie nezabil, nikomu neublížil, nezranil, na rozdiel od týchto, ktorí želajú smrť,“ dodal Rejmon.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie