fbpx

Andrej Danko dovolenkuje v exotike, cez týždeň chýbal v parlamente

Na snímke podpredseda Národnej rady (NR) SR a predseda Slovenskej národnej strany (SNS) Andrej Danko prichádza na tlačovú konferenciu k oznámeniu svojej kandidatúry na prezidenta SR v Bratislave v pondelok 29. januára 2024. Zdroj: FOTO TASR/Jakub Kotian

Podpredseda parlamentu a líder strany SNS Andrej Danko dovolenkuje v Abú Dhabí, informoval portál Plus 7 dníDenník N zároveň upozornil, že Danko chýbal od utorka v Národnej rade a ako dôvod svojej absencie uviedol „iné pracovné povinnosti spojené s prácou poslanca“.

Denníku N vedenie Národnej rady a ani SNS nevysvetlili, aké pracovné povinností má tento týždeň podpredseda parlamentu. Na oficiálnej zahraničnej pracovnej ceste Danko ako podpredseda parlamentu nie je.

Šéf SNS tvrdí, do Dubaja išiel na výstavu Expo. „Bola to výstava o jedlách a cestnom ruchu,“ dodal.

Plus 7 dní napísal, že Danko nemal do exotiky letieť sám. Danka s bývalou Miss Sylviou Šulíkovou zachytili na fotografiách pasažieri.

Portál aktuality.sk zverejnil fotografie tejto dvojice, ktoré im poslal anonym. Na jednej z nich sedí šéf SNS s mladou ženou v bare na letisku a popíjajú šampanské. Na ďalšej fotografii sa Danko prediera uličkou v Economy triede. Podpredsedu parlamentu zachytil anonym v utorok 20. februára v lietadle spoločnosti Etihad, ktoré letelo z Viedne do Abú Dhabí.

Matovič sa do neho obul

Poslanec Igor Matovič tvrdí, že sa Danko ubytoval v luxusnom hoteli v centre Abú Dhabí Emirates Palace Mandarin Oriental Hotel. Priemerná cena za noc sa pohybuje počas sezóny od 800 do 1000 eur. Matovič sa odvoláva na sociálne siete Šulíkovej, ktorá zdieľala fotografiu z pláže spomínaného hotela.

Danko mu poslal odkaz

Danko najnovšie zverejnil video odkaz, ktorý smeruje práve k Matovičovi. Hovorí v ňom, že do Dubaja išiel za svoje (peniaze) a išiel aj na výstavu EXPO o jedlách a cestovnom ruchu. Do Matoviča sa pustil naozaj zostra. „Považujem to za zlyhanie vlády, že ľudia ako ty si ešte môžu otvárať zobák,“ povedal bez servítky Danko.

„Pán Matovič, je veľké nešťastie, že ťa budem vidieť v utorok opäť v Národnej rade,“ dodal. „Štát nie je zneužívaný ako v prípade Sulíka a Kollára, ktorí sa tu ožierali,“ vyhlásil.

Andrej Danko kandiduje v prezidentských voľbách. Prvé kolo volieb bude v sobotu 23. marca a prípadné druhé kolo sa uskutoční 6. apríla. V poslednom prieskume mal líder SNS podporu jedného percenta voličov.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie